Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Flexbox Laskuehdot

Osta nyt – maksa toimituksen jälkeen!

Kun maksat Flexbox Laskulla tai Flexbox Tilillä asioit turvallisesti ja yksinkertaisesti ja maksat aina tuotteiden saapumisen jälkeen.

  • Ei korttitietojen jättämistä
  • Osamaksu mahdollisuus
  • Saat aina tuotteen kotiin ennen maksamista
  • Maksuaika – aina vähintään 14 päivää

Flexbox Laskuehdot

Laskun maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä. Lasku lähetetään toimituksen mukana. Sopimuksen mukaisesti veloitetaan 3 euron laskutuslisä.

Maksamaton lasku siirtyy automaattisesti Flexbox tilille.

Flexbox Tilin ehdot

Tilillä määräät itse maksettavan kuukausimaksun. Maksa alk. 6 €/kk tai 1/12 loppusummasta joka kuukausi. Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla.

Maksu/Tili

Kerran kuukaudessa lähetettävässä tiliotteessa näkyy ostoksesi, maksut, saldo ja minimi kuukausimaksu. Maksat jokaisen kuukauden lopussa. Alin kuukausimaksu on 6 €. Tilinhoitomaksu, 3 €, veloitetaan jokaisesta tiliotteesta.

Esim: Mikäi teet 300 euron hankinnan Flexbox Tilillä avausmaksu on 0 euroa. Todellinen korko on 23,95 % Ruotsin kuluttajaviraston ohjeiden mukaisesti. Luottohinnaksi tulee tällöin 371,85 €. Osamaksulukumäärä on 12 ja jokaisen erän summa on 30,1 €. Esimerkissä osamaksuerät on maksettu vuoden aikana.

Maksamatta jättäminen

Maksukehoituksesta veloitamme 5€.

Mahdolliset perintämaksut veloitetaan voimassa olevan lain mukaisesti. Myös korot ja kulut peritään. Maksuvastuu on tilin haltijalla tai haltijoilla, tilin sääntöjen mukaisesti.

Luottotiedot

Ostoshetkellä tehdään luottoharkinta, mikä tietyissä tapauksissa saattaa johtaa luottotietojen selvittämiseen. Siinä tapauksessa asiakkaalle lähetetään postitse kopio luottotiedoista.