Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Flexboxin Yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntö

Yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntö on päivitetty 21.5.2018

AB Flexbox (556296-1291)

Ladugårdsvägen 1

23435 Lomma
Ruotsi

info@flexbox.fi

Flexbox kunnioittaa yksityisyyttäsi ja oikeuttasi hallita henkilötietojasi. Tässä yksityisyyden suojaa ja markkinointia koskevassa käytännössä kerrotaan, kuinka Flexbox kerää, käyttää, luovuttaa ja säilyttää henkilötietojasi. Yksityisyydensuojakäytäntömme koskee verkkosivustojemme ja Flexboxin ylläpitämien palvelujen käyttöä.
Flexbox saattaa muuttaa yksityisyydensuojakäytäntöään aika ajoin, joten käyttäjän tulee lukea tämä yksityisyydensuojakäytäntö säännöllisin väliajoin. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivulla.

Rekisterinpitäjä

AB Flexbox on näiden ehtojen mukaisesti rekisterinpitäjä ja vastaa siitä, että käsittely noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Milloin käsittelemme henkilötietoja?

Keräämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, kun vierailet verkkosivustollamme, ostat tarjoamiamme tuotteita ja palveluja tai otat meihin yhteyttä tiedonsaanti- tai asiakaspalvelutarkoituksessa. Ostotapahtuman yhteydessä kerättyjä tietoja tarvitaan, jotta voit solmia sopimuksen Flexboxin kanssa ja jotta Flexbox voi toimittaa tarjoamiaan palveluja.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Kun käytät verkkosivustoamme, teet ostoksia tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, Flexbox voi kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Henkilötunnus tai Y-tunnus, kun maksutavaksi valitaan lasku
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot
  • Ostoksia koskevat tiedot
  • IP-osoite ja Flexboxin verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot
  • Tietoja siitä, mistä tuotteistamme tai tarjouksistamme olet kiinnostunut ja miten käytät uutiskirjettämme, jos olet rekisteröitynyt uutiskirjeen tilaajaksi.

Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Flexbox käsittelee sinua koskevia henkilötietoja eri tarkoituksiin. Pääasiassa Flexbox käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Velvoitteiden täyttäminen asiakkaitamme kohtaan, kuten ostojen, takuiden ja laskutuksen täytäntöönpano ja asiakaspalvelu
  • Yleisen asiakaspalvelun mahdollistaminen, kuten kysymyksiisi vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen
  • Flexboxin tuotteita ja palveluja koskevien tietojen tarjoaminen ja markkinoinnin kohdistaminen
  • Relevanttien tietojen ja räätälöityjen tarjousten tarjoaminen uutiskirjeessä
  • Tarjottavien maksuvaihtoehtojen määrittäminen esimerkiksi luottoluokituksen perusteella
  • Asiakkaille suunnatun tarjonnan parantaminen, kuten palvelujen, tuotteiden ja toimintojen kehittäminen
  • Petosten estäminen ja riskienhallinta
  • Voimassa olevan lainsäädännön kuten kirjanpitolakien noudattaminen

Tietoja voidaan myös käyttää markkinointi- ja asiakasanalyyseihin, markkinointitutkimuksiin ja tuotteiden ja palvelujen ostoa koskeviin tilastoihin.

Lailliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Käsittelemme henkilötietoja muun muassa voidaksemme täyttää sopimusvelvoitteemme asiakasta kohtaan. Tähän lailliseen perustaan nojautuen käsittelemme myös sinua koskevia tietoja, kuten tietoja ostamistasi tuotteista sekä tarjouksista ja tuotteista, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta. Osa suorittamastamme henkilötietojen käsittelystä perustuu suostumukseen. Tämä koskee esimerkiksi tietojen käsittelyä, jonka tarkoituksena on lähettää sinulle tarjouksia tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Joissain tapauksissa Flexboxilla voi olla oikeudellinen velvoite käsitellä henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi.

Yhteenveto henkilötietojen käsittelystä

Tarkoitus Oikeudellinen perusta Säilytysaika
Tuotteidemme ja palvelujemme hallinnoiminen ja toimittaminen sekä asiakaspalvelun tarjoaminen Ostosopimus Kolme vuotta siitä, kun olet viimeksi asioinut kanssamme
Lakien vaatimusten täyttämisen varmistaminen, esimerkiksi kirjanpitolain Oikeudellinen velvoite Niin kauan kuin meillä on velvollisuus tallentaa tiedot sovellettavan lain mukaisesti
Flexboxin tarjoamien tuotteiden ja palvelujen markkinointi postitse, sähköpostitse, puhelimitse ja SMS/MMS-viestein Suostumus Kaksi vuotta siitä, kun viimeksi käytit Flexboxin palveluita, esimerkiksi teit ostoksia tai olit yhteydessä asiakaspalveluumme

Kuinka kauan säilytämme sinua koskevia tietoja?

Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan niin kauan kuin niitä on tarpeen säilyttää sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten ne on kerätty tämän yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti. Flexbox voi säilyttää tietoja pitempään, jos lain vaatimusten täyttäminen edellyttää sitä tai se on tarpeen Flexboxin oikeudellisten etujen valvomiseksi, esimerkiksi juridisen prosessin ollessa käynnissä.

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Flexbox voi luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle, kuten toiminnanohjausjärjestelmän tarjoajalle, verkkokauppapalvelujen tarjoajalle sekä kortti- ja viestintäpalveluiden toimittajille. Flexbox voi myös luovuttaa tietojasi yrityksille, jotka päivittävät osoitetietoja varmistaakseen osoitetietojesi oikeellisuuden. Kun Flexbox luovuttaa tietoa kolmannelle osapuolelle, tämä saa käyttää tietoja vain toimittaakseen palveluja Flexboxin ja sinun väliseen sopimukseen liittyen. Jos haet luottoa ostaessasi tuotteen tai palvelun, tietojasi voidaan luovuttaa luottotietoyhtiölle. Flexbox voi luovuttaa henkilötietoja myös siinä tapauksessa, että se on välttämätöntä kulloisestakin lainsäädännöstä tai viranomaisten vaatimuksista johtuen sekä Flexboxin oikeudellisten etujen ajamiseksi ja petosten ja muiden turvallisuuteen tai tekniikkaan liittyvien ongelmien ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi. Flexbox toimii yhteistyössä vain sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja EU:n tai ETA:n sisällä, tai sellaisten yritysten kanssa, jotka voivat tarjota samantasoisen suojan kuin EU/ETA-alueella esimerkiksi EU:n ja USA:n välisen nk. Privacy Shield -järjestelyn puitteissa.

Henkilötietojen suojaaminen

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun luovutat meille henkilötietojasi. Flexbox on siksi ottanut käyttöön tarvittavat turvatoimet suojatakseen henkilötietojasi joutumasta vääriin käsiin ja estääkseen niiden muuttamisen ja hävittämisen.

Oikeutesi

  • Flexbox vastaa siitä, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevien lakien mukaisesti.
  • Flexbox oikaisee, tekee nimettömäksi, poistaa tai täydentää pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan sellaiset tiedot, jotka ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai harhaanjohtavia.
  • Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä meiltä ottamalla yhteyttä meihin tai peruuttamalla lähettämiemme sähköpostiviestien ja tekstiviestien tilauksen. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, kun tarvitset apua tai haluat kieltäytyä vastaanottamasta viestintäämme.
  • Sinulla on oikeus pyytää maksutta kerran vuodessa tiedot sinusta tallennetuista henkilötiedoista pyytämällä Flexboxilta kirjallisesti nk. rekisteriotetta.
  • Sinulla on oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä tietosuojavaltuutetulle.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle tai matkapuhelimelle ja joita käytetään seuraamaan käyttäjän toimintaa verkkosivustolla.
Evästeitä on kahta tyyppiä.

  • Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostona tietokoneelle määrätyksi ajaksi. Niitä käytetään parantamaan käyttökokemustasi, kun vierailet verkkosivustoilla toistuvasti.
  • Istuntokohtaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti vieraillessasi verkkosivustolla, ja niitä käytetään esimerkiksi selvittämään, oletko kirjautunut sisään. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun suljet selaimesi.

Verkkosivustollamme käytetään sekä istuntokohtaisia evästeitä että pysyviä evästeitä. Evästeiden avulla voimme analysoida, mitkä sivut koet tärkeimmiksi. Tämä auttaa meitä antamaan sinulle parhaan käyttökokemuksen. Evästeet eivät anna meille pääsyä tietokoneellesi eivätkä mitään sellaisia tietoja, joiden käyttämiseen et ole antanut suostumustasi.
Käytämme myös niin kutsuttuja kolmannen osapuolen evästeitä (kolmannen osapuolen asettamia evästeitä) työkaluissa, joita käytämme analyysitarkoituksissa voidaksemme parantaa palveluja ja käyttökokemustasi sekä määrätyn tyyppiseen markkinointiin.

Useimpien selainten asetukset on määritetty sallimaan sekä omat evästeemme että kolmannen osapuolen evästeet. Voit muuttaa selainasetuksia siten, että vain määrätyt evästeet sallitaan, että selain pyytää vahvistamaan evästeiden sallimisen tai että yksittäinen eväste tai kaikki evästeet poistetaan välittömästi. Katso lisätietoja käyttämäsi selaimen ohjeosiosta.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tämä yksityisyydensuojakäytäntö koskee ainoastaan Flexboxin verkkosivustoa. Jos klikkaat toiselle verkkosivustolle johtavaa linkkiä, sinun tulee lukea kyseistä sivustoa koskeva yksityisyydensuojakäytäntö. Huomaa, että Flexbox ei ole vastuussa siitä, miten muut verkkosivustot käsittelevät henkilötietojasi.