Pidennetty palautusoikeus 8/1-2018 saakka. Viimeinen tilauspäivä jotta tilaus ehtii jouluksi on 18/12

Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseketta on päivitetty 23.9.2014

Flexbox Finland
Södra Esplanaden 24
00130 Helsingfors

040 967 45 87
info@flexbox.fi

Flexbox ottaa huomioon yksityisyyden suojasi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla tavalla. Tavoitteemme on noudattaa voimassa olevia henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja sääntöjä. Tämä toimintaohje auttaa sinua ymmärtämään, millaisia tietoja Flexbox kerää ja miten niitä käytetään. Hyväksymällä tämän toimintaohjeen ostosten tai tietojen jättämisen yhteydessä suostut henkilötietojesi käsittelyyn alla olevien tietojen mukaan.

Flexbox saattaa muuttaa tietosuojalausekettaan ja siksi sinun tulisi tutustua säännöllisesti tähän tietosuojalausekkeeseen. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivulla.

Mitä tietoja keräämme

Flexboxin käsittelemiä henkilötietoja ovat:

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Mahdollinen toinen toimitusosoite
  • IP-osoite ja osto-, maksu- ja tilaushistoria
  • Henkilönumero osoitteen tarkistusta/luottokelpoisuuden arviointia varten valitessasi maksutavaksi laskun/osamaksun

Flexboxin käyttämien evästeiden luettelo on kohdassa Luettelo käyttämistämme evästeistä.

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Keräämme nämä tiedot voidaksemme tarjota parempaa palvelua ja voidaksemme hallinnoida ostojasi ja noudattaaksemme sitoumuksiamme asiakkaitamme kohtaan. Tietojasi käytetään etupäässä:

  • Sisäisiin tilastoihin.
  • Palvelujemme, verkkosivustomme ja tuotteidemme parantamiseen.
  • Käytämme sähköpostiasi lähettääksemme tietoa tilauksestasi, maksusta ja muista asioista. Lähetämme luvallasi sähköpostiisi myös uutiskirjeen ja tarjouksia. Emme lähetä roskapostia ja sähköpostiasi ei myydä edelleen kolmansille osapuolille.

Turvallisuus

Varmistamme, että kaikki tietosi ovat suojattuja. Valtuuttamattoman käytön ja henkilötietojen luvattoman paljastamisen välttämiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelyjä suojataksemme kerättyjä tietoja ja varmistaaksemme niiden oikeellisuuden.

Henkilötietojesi tarkastaminen

Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada tietoosi rekisteröimämme tiedot ja jos tiedot ovat mielestäsi virheellisiä tai merkityksettömiä, voit vaatia virheiden korjaamista tai tietojen poistamista asiakasrekisteristämme. Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme on mainittu edellä. Varmistamme myös, ettemme myy tai luovuta henkilötietoja.

Miten käytämme evästeitä

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto pyytää saada tallentaa sivuston käyttäjän tietokoneeseen. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, jotta sivuston käyttäjä saa käyttöönsä erilaisia toimintoja. Evästeessä olevia tietoja voidaan käyttää seuraamaan vierailijan käyttäytymistä sivustolla, joka käyttää samaa evästettä.

On olemassa kahdenlaisia evästeitä:

Toinen on nimeltään pysyvä eväste ja se tallentaa tiedoston käyttäjän tietokoneelle. Sitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston mukauttamiseen käyttäjän toiveiden, valintojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan sekä tilastojen seuraamiseen.

Toinen eväste on nimeltään istuntokohtainen eväste. Se tallennetaan väliaikaisesti kävijän tietokoneen muistiin siksi aikaa, kun kävijä on verkkosivustolla. Istuntokohtainen eväste häviää, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme verkkosivustollamme sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä. Tällä verkkosivustolla käytetystä evästeestä riippumatta henkilötietojasi sivuston käyttäjänä ei tallenneta (esimerkiksi sähköpostiosoitettasi tai nimeäsi).

Yleisesti ottaen eväste antaa paremman käyttäjäkokemuksen analysoimalla, mitä sivuja pidät tärkeinä. Emme saa evästeen kautta käyttöösi tietokoneesi tietoja tai henkilötietojasi niiden tietojen lisäksi, joita päätät antaa meille.

Voit päättää, hyväksytkö evästeet vai et. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit kieltäytyä evästeistä manuaalisesti. Katso lisätietoa oman verkkoselaimesi apuosiosta.

Sinun täytyy hyväksyä evästeet voidaksesi tehdä ostoksia ja saadaksesi parhaan hyödyn Flexboxin verkkosivustosta.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tämä tietosuojalauseke koskee ainoastaan Flexboxin verkkosivustoa. Jos muodostat verkkosivustomme kautta yhteyden toiseen sivustoon, sinun täytyy tutustua kyseisen sivuston tietosuojalausekkeeseen. Huomaa, että Flexbox ei ota vastuuta siitä, miten muut verkkosivustot käsittelevät henkilötietojasi.

Luettelo käyttämistämme evästeistä

Alla olevasta taulukosta käy ilmi, mitä evästeitä käytämme ja mitä tietoja ne tallentavat.

Cookie namnTyp av CookieCookie beskrivning
CARTPermanentDin kundvagn
CATEGORY_INFOPermanentSparar kategori information, för att snabbare kunna visa sidor.
CURRENCYPermanentVald valuta
CUSTOMER_SEGMENT_IDSPermanentSparar kund segment ID
EXTERNAL_NO_CACHEPermanentEn flagga, om cache är aktiverat eller inte.
FRONTENDSessionDitt sessionsID på servern.
LAST_CATEGORYSessionSenaste kategori du besökt.
LAST_PRODUCTSessionSenaste produkt du tittat på.
NO_CACHEPermanentOm det är ok att spara webbplats i minne.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTPermanentLänk till din varukorg och historik om du bett webbplatsen spara det.
STOREPermanentValt språk och land
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEPermanentOm cookies accepteras
VIEWED_PRODUCT_IDSPermanentProdukter du nyligen tittat på.
_utmaPermanentGoogle Analyticts - Statistik för att se hur många gånger en besökare har varit på webbplatsen.
__utmbPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmcPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmzPermanentGoogle Analyticts - Sparar information om trafikkällan eller kampanjen som visar hur användaren kom till platsen.
JSESSIONIDSessionAnvänds av DIBS vid kortbetalning
NIDPermanentGoogle Maps – För att visa karta under kontakt oss
PREFPermanentGoogle Maps – För att visa karta under kontakt oss
_gat_playerPermanentVimeo – Används för att spela upp våra filmer på webbplatsen