Din varukorg är tom

040 967 45 87

KVALITET
- I MINSTA DETALJ

Flexbox postlådor är konstrurerade för att tåla vårt tuffa klimat. Med över 300.000 sålda enheter i hela Skandinavien vet vi att de håller det vi lovar. Nu är det hög tid att se över din postlåda inför höst och vinter. Klarar den en säsong till eller är det dags att byta upp sig?
Se vårt utbud av postlådor

POSTLÅDOR

PAKETPOSTLÅDOR
FRÅN FLEXBOX

Paketpostlådorna Blanka, Nikolai, Oskar, Lovisa och Karl!

Flexbox har den perfekta postlådan för dig som handlar på internet. Sortimentet är rejäla paketpostlådor i många olika utförande och färger. Vi erbjuder certifierade postlådor i högsta säkerhetsklass. Vi är vårt eget från konstruktion till försäljning. Vi är Flexbox! Ett stort urval av Paketpostlådor i många färger och uttryck som sväljer det mesta e-handeln kan leverera hem till din dörr. Inga omvägar via olika utlämningsställen. Stor säkerhet, tekniska lösningar och genomarbetade detaljer. P-certifierad patenterad stöldsäker konstruktion. Certifieringen utfärdas av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Läs mer om våra paketpostlådor
Paketpostlåda Karl

PAKETPOSTLÅDOR

FASTIGHETSBOXAR
FRÅN FLEXBOX

Flexibla lösningar för total valfrihet

En bra fastighetsbox är snygg, säker och hållbar. Flexbox erbjuder lösningar som kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en fastighetsbox som är användarvänlig, hållbar och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från två till arton fack och kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behovet i snart sagt varje fastighet. Fastighetsboxarna kan monteras hängande eller inbyggda i väggen. Samtliga fastighetsboxar finns i sju standardfärger, men kan mot tillval levereras i samtliga NCS-färger.
En nyhet är våra skyddsdörrar, en revolutionerande innovation från Flexbox. Skyddsdörrarna ger dig möjlighet att skapa ett personligt uttryck. Vi trycker direkt på dörren i vår unika fyrfärgsmaskin. Skyddsdörrarna fungerar dessutom utmärkt vid utomhusmontering, kan ge ett diskret intryck då skyddsdörrarna döljer själva postfacken samtidigt som de står starka och skyddar mot väder och vind. Enheterna kan monteras både inomhus och utomhus. Konstruktionen är anpassad att klara det skandinaviska klimatet.

SKYLTA MED PERSONLIGHET

Verkligt unik blir din postlåda från Flexbox genom skyltfacket på framsidan.

Skylten ingår utan extra kostnad när du köper en postlåda hos Flexbox. Du designar själv skylten på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du väljer färg, logotyp, typsnitt osv. och en bakgrund som någon av våra konstnärer har skapat – eller så laddar du upp en egen design som vi trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter.
Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin. Skylten är enkel att byta, och du kan när som helst köpa en ny om du senare vill förändra utseendet på din postlåda.

Skapa din skylt nu