Ruostumattoman teräksen kyltit

Ruostumattoman teräksen kyltit

Ruostumattoman teräksen kyltit

Tarvitsetko postilaatikkoosi "Ei mainosta" -merkin tai ehkä mukavan ruostumattomasta teräksestä valmistetun kyltin ovellesi. Kyltit ovat saatavana erikokoisina ja voit muokata niitä samalla tavalla kuin työkalumme tekisi. Kyltit toimitetaan kaksipuolisella teipillä asennuksen helpottamiseksi.

Monivärisiä postilaatikoita

Laatu - jokaisessa yksityiskohdassa

Flexbox on lähes 18 vuoden aikana myynyt yli 300 000 postilaatikkoa ja kiinteistölaatikkoa. Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti.
postilaatikoihimme

Suunnittele kyltti

Yksilöllinen kyltti

Flexbox-laatikoiden etupuolella oleva kyltinpidike tekee postilaatikosta todella uniikin. Voit suunnitella peltikyltin verkkosivuillamme oman mielesi mukaan. Voit valita värin, logon ja kirjaintyypin ja halutessasi myös oman taustakuvan. Kaikki tämä hoituu erittäin helposti vain muutamassa minuutissa.
Muotoile oma kyltti

Ratkaisut kiinteistöihin

Flexboxin postilokerikot

Tukeva rakenne ja paljon hyviä ominaisuuksia. Hyvä postilokerikko on tyylikäs, turvallinen ja kestävä. Flexboxin tarjoamissa ratkaisuissa yhdistyvät arkkitehtien ja rakentajien vaatimukset sekä asukkaiden toiveet helppokäyttöisestä, kestävästä ja edustavasta postilokerikosta.

Postitusratkaisut ammattilaisille

Verrattomia skandinaavisia postiratkaisuja

Flexboxin uudet postilaatikot ja postilokerikot ovat ammattiarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kehittämiä. Tyylikkäät ratkaisut mukautuvat talojen arkkitehtuuriin, sulautuvat ympäristöönsä ja ovat korkealuokkaisia pienintä yksityiskohtaansa myöten.
Arkkitehdit ja rakentajat

20 vuotta postilaatikoita

Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti. Uskomme kestävyyteen. Luomme suosikkeja, vastakohtia sekä jännittäviä ratkaisuja. Flexboxilla kaikki on niin paljon henkilökohtaisempaa! Tervetuloa Flexbox perheyritykseen.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Kyltti Ruostumaton 90 x 20
  10 €

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kyltti, jonka mitat ovat 90 mm x 20 mm.

  Lisätietoja
 2. Kyltti Ruostumaton 120 x 50
  20 €

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kyltti, mitat 120 mm x 50 mm.

  Lisätietoja
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen