Pakettipostilaatiko Ludvig XL

Hintamme 349 €
Varastossa
SKU
8801

Laatu loistaa pitkällä matkalla uudelle perheenjäsenellemme Ludvig XL: lle. Suuret ja pienet paketit liukuvat helposti turvaväylän läpi, jossa ne lepäävät turvallisesti lukitussa erotetussa tilassa. Olemme erottaneet pienet lähetykset päivittäisenä postina todellisesta pakettien toimituskulusta mukavalle korkeudelle tehdäksesi arkipäivästäsi hieman helpompaa.

Delivery:

noin 4 viikkoa

Postilaatikko, joka kohtaa maailman ja kotisi suuret paketit!

Suunnittelijamme tarvitsivat 63 yksityiskohtaoperaatiota voidakseen sulauttaa Ludvigin tehtaalla tavallisesta pakettirasiaan. Laatu loistaa pitkällä matkalla uudelle perheenjäsenellemme Ludvig XL: lle. Suuret ja pienet paketit liukuvat helposti turvaväylän läpi, jossa ne lepäävät turvallisesti lukitussa erotetussa tilassa. Olemme erottaneet pienet lähetykset päivittäisenä postina todellisesta pakettien toimituskulusta mukavalle korkeudelle tehdäksesi arkipäivästäsi hieman helpompaa.

Postilokero Ludvig XL ei ole halpajohtoinen esine, se on rakennettu raskaasti kuumasinkittyä teräslevyä kestämään vaikeita ulkoisia olosuhteita riippumatta siitä, mitä ne voivat olla hyvin pitkään. Ludvig XL on tulevaisuus ja valmis pystymään kehittymään kohti tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja. Tiedämme, mitä Flexboxilta tulee, ja sinä omistajana tiedät ensimmäisenä.

20 vuotta liiketoiminnassamme on kiirehtivät sinne, missä olemme kehittäneet ja valmistaneet älykkäitä postilaatikoita asiakkaillemme ja missä Ludvig XL on vähän crescendo. Ludvig XL, kunnioituksen arvoinen nimi.

Lisätietoja
Paino (kg) 19.0000
Lukko Kiertolukko
Postiluukku 5 x 26 cm
Pakettiluukku 19 x 30 cm
Mitat K 114 cm L 35 cm S 34 cm
Asennusohje Installation pdf
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Parasta laatua

Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti. Uskomme kestävyyteen. Luomme suosikkeja, vastakohtia sekä jännittäviä ratkaisuja. Flexboxilla kaikki on niin paljon henkilökohtaisempaa! Tervetuloa Flexbox perheyritykseen.

Valitse postilaatikko