Pakettipostilaatikko Nikolai

Hintamme 209 €
Varastossa
SKU
9808ni

Kestävästä peltirakenteesta rakennettu pakettipostilaatikko kaikilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka kuuluvat korkeimman laatuluokan tuotteeseen.

Delivery:

3-5 päivää

3-5 päivää

3-5 päivää

Kestävästä peltirakenteesta rakennettu pakettipostilaatikko kaikilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka kuuluvat korkeimman laatuluokan tuotteeseen. Pakettipostilaatikko Nikolai on tietenkin ainutlaatuinen nerokkaan etulevyratkaisun vuoksi. Erillisellä peltisellä etulevyllä voit luoda henkilökohtaisen ulkoasun. Me laadimme etulevyn toiveittesi mukaisesti kylttiverstaallamme. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta: Teräksinen, Musta tai Valkoinen. Etulevy on vaihdettavissa ja voidaan siis muuttaa tarvittaessa.

Nikolai tyhjennetään takaa ja siinä on patentoitu varma täyttöluukku suurille paketeille ja pienempi täyttöluukku päivittäisille lähetyksille. Kaikissa flexboxin pakettilaatikoissa on sama turvallinen ratkaisu.

Lisätietoja
Paino (kg) 19.0000
Lukko Kiertolukko
Postiluukku 5 x 26 cm
Pakettiluukku 12 x 29 cm
Mitat K 102 cm L 35 cm S 30,5 cm
Asennusohje Installation pdf
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Parasta laatua

Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti. Uskomme kestävyyteen. Luomme suosikkeja, vastakohtia sekä jännittäviä ratkaisuja. Flexboxilla kaikki on niin paljon henkilökohtaisempaa! Tervetuloa Flexbox perheyritykseen.

Valitse postilaatikko