Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Pakettipostilaatikko Nikolai Zoom

Pakettipostilaatikko Nikolai

Patentoitu maailmanuutuus Flexboxilta.
Kestävästä peltirakenteesta rakennettu pakettipostilaatikko kaikilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka kuuluvat korkeimman laatuluokan tuotteeseen. Pakettipostilaatikko Nikolai on tietenkin ainutlaatuinen nerokkaan etulevyratkaisun vuoksi. Erillisellä peltisellä etulevyllä voit luoda henkilökohtaisen ulkoasun. Me laadimme etulevyn toiveittesi mukaisesti kylttiverstaallamme. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta: Teräksinen, Musta tai Valkoinen. Etulevy on vaihdettavissa ja voidaan siis muuttaa tarvittaessa.

Nikolai tyhjennetään takaa ja siinä on patentoitu varma täyttöluukku suurille paketeille ja pienempi täyttöluukku päivittäisille lähetyksille. Kaikissa flexboxin pakettilaatikoissa on sama turvallinen ratkaisu.

€ 209
-
  • Musta - NCS S 9000-N

 

* Vaaditut tiedot

Käsittely...

Saatavuus

Lisätiedot

Paino (kg) 19.0000
Lukko Kiertolukko
Postiluukku 5 x 26 cm
Pakettiluukku 12 x 29 cm
Mitat H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Asennusohje  Montering i pdf

Yleiset tuotetiedot

Materiaali

Flexboxilla on yli kymmenen vuoden kokemus Pohjoismaiden markkinoista ja ilmastosta. Olemme sinä aikana todenneet, että päälle päin vähiten näkyvät asiat vaikuttavat eniten tuotteidemme käyttöikään. Valmistamme postilaatikkomme ja -lokerikkomme sen vuoksi ensiluokkaisella jauhemaalilla maalatusta, paksusta, lämpögalvanoidusta teräslevystä. Kulutukselle erityisen alttiissa komponenteissa, kuten kansissa sekä posti- ja tyhjennysluukuissa käytetään erityisen paksua levyä. Luukut ovat postinkantajalle helppokäyttöisiä, ja tukevat lukot ja lukitustoiminnot estävät postin varastamisen sekä luukun avautumisen kovalla tuulella.

Pellin paksuus on 1 mm. Alueilla, joihin kohdistuu enemmän rasitusta, kuten katto, luukku ja tyhjennysovi, pellin paksuus on 1,5 mm. Postilaatikon muut osat ovat ruostumattomia.

Takuut

Flexbox on ystävällinen takuuasioissa – autamme aina mieluummin kuin tyrmäämme. Suhteemme asiakkaisiin on poikkeuksetta henkilökohtainen, sillä emme työskentele välikäsien kanssa, jotka voisivat päättää asioista puolestamme. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden toimintatakuu. Muuta et tarvitse. Postilaatikon materiaalit ja värit antavat sille hyvän ulkoisen suojan niin pitkäksi aikaa, kuin laatikkoa käytetään. Takuut ovat voimassa Ruotsissa sekä muissa maissa, joissa AB Flexboxilla on toimintaa.

Hoito-ohjeet

Korkeasta laadusta huolimatta Flexbox-postilaatikot vaativat tiettyjä huoltotoimenpiteitä, jotta niiden takuu säilyy voimassa. Lukot ja saranat tulee öljytä vuosittain. Lisäksi ulkopinnat tulee silloin tällöin pyyhkiä miedolla tiskiaineliuoksella.

Tieto videot