Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Pakettipostilaatikot

Flexboxilla on täydellinen postilaatikko sinulle mikäli haluat tehdä ostoksesi netin kautta. Valikoimassa on monenvärisiä ja –muotoisia kunnon pakettipostilaatikoita. Tarjoamme korkeimman turvallisuusluokan sertifikaatin saaneita postilaatikoita. Olemme omia itsejämme suunnitelmista myyntiin. Olemme Flexbox!

Suuri valikoima monivärisiä ja –ilmeisiä Pakettipostilaatikoita, jotka nielevät suurimman osan siitä mitä nettikauppa pystyy kotiovellesi toimittamaan. Ei kiertoteitä eri jakelupaikkojen kautta. Taattu turvallisuus, teknisiä ratkaisuja ja tarkkaan työstettyjä yksityiskohtia.

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 1. Pakettipostilaatikko Lovisa

  Pakettipostilaatikko Lovisa

  Ruotsin ensimmäinen P-sertifioitu postilaatikko. Viikkopostilaatikossa on kaksi luukkua: yksi enintään 8 x 25 x 35 -kokoisille paketeille ja toinen, pienempi, sisäänpäin avautuva luukku kirjeille ja lehdille. Jakohylly helpottaa päivittäistä tyhjennystä. Flexbox Lovisassa on kiertolukko, jonka voi jättää auki tai kiinni.

  Kuten aina, postilaatikon ostaja saa haluamansa nimikyltin kaupan päälle.

  Lue lisää...
  € 189
 2. Pakettipostilaatikko Karl

  Pakettipostilaatikko Karl

  Viikkopostilaatikossa on kaksi luukkua: yksi enintään 8 x 25 x 35 -kokoisille paketeille ja toinen, pienempi, sisäänpäin avautuva luukku kirjeille ja lehdille. Jakohylly helpottaa päivittäistä tyhjennystä. Flexbox Karlissa on kiertolukko, jonka voi jättää auki tai kiinni.

  Kuten aina, postilaatikon ostaja saa haluamansa nimikyltin kaupan päälle.

  Lue lisää...
  € 189
 3. Pakettipostilaatikko Oskar

  Pakettipostilaatikko Oskar

  Pakettipostilaatikon olemme rakentaneet vahvasta pellistä. Patentoitu varma luukku suurille paketeille ja tavallinen luukku päivittäiselle postille. Olemme valinneet Oskariin mustan kehyksen ja etuosiin valinnaisen valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan tai vihreän värin luodaksemme erilaisen ulkonäön joka erottuu muista huvila-alueiden laatikoista.

  Oskarissa on, kuten kaikissa muissa Flexbox postilaatikoissa, lukko joka voi olla joko auki tai lukittu ja lukko kestää hyvin murtoyrityksiä. Jakaushylly helpottaa päivittäistä tyhjentämistä. Varma tulevaisuuden paketti-postilaatikko, varmuusratkaisu joka on testattu Ruotsin teknisessä tutkimuslaitoksessa. Kun ostat laatikon saat valinnaisen kyltin, jonka itse suunnittelet kotisivumme kylttipajassa.

  Lue lisää...
  € 199
 4. Pakettipostilaatikko Nikolai

  Pakettipostilaatikko Nikolai

  Patentoitu maailmanuutuus Flexboxilta.
  Kestävästä peltirakenteesta rakennettu pakettipostilaatikko kaikilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka kuuluvat korkeimman laatuluokan tuotteeseen. Pakettipostilaatikko Nikolai on tietenkin ainutlaatuinen nerokkaan etulevyratkaisun vuoksi. Erillisellä peltisellä etulevyllä voit luoda henkilökohtaisen ulkoasun. Me laadimme etulevyn toiveittesi mukaisesti kylttiverstaallamme. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta: Teräksinen, Musta tai Valkoinen. Etulevy on vaihdettavissa ja voidaan siis muuttaa tarvittaessa.

  Nikolai tyhjennetään takaa ja siinä on patentoitu varma täyttöluukku suurille paketeille ja pienempi täyttöluukku päivittäisille lähetyksille. Kaikissa flexboxin pakettilaatikoissa on sama turvallinen ratkaisu.

  Lue lisää...
  € 209

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana