Postilaatikoita

Korkeimman laatuluokan postilaatikoita

Flexboxilta saat todella korkealaatuisia postilaatikoita. Postilaatikot valmistetaan eri puolella Eurooppaa omissa tehtaissa ja lähetetään suoraan kotiisi ilman välikäsiä. Postilaatikot on valmistettu kestävästä lämpögalvanoidusta teräspellistä. Ne jauhemaalataan korkealaatuisella värillä. Lukittavissa postilaatikoissa on kestävät lukot. Päätät itse, haluatko lukita postilaatikon vai et.

Säilytä paljon postia

Flexboxin viikkopostilaatikkoon mahtuu suuria määriä postia, mainoksia ja lehtiä. Viikkopostilaatikot on valmistettu lämpögalvanisoidusta teräspellistä. Ne jauhemaalataan korkealaatuisella värillä. Lukittavissa postilaatikoissa on kestävät lukot. Päätät itse, haluatko lukita postilaatikon vai et.

Kun ostat postilaatikon meiltä, kauppaan sisältyy erillinen, helposti paikalleen asennettava kyltti, jonka helposti voi vaihtaa postilaatikon ulkonäön muuttamiseksi.

Monivärisiä postilaatikoita

Laatu - jokaisessa yksityiskohdassa

Flexbox on lähes 18 vuoden aikana myynyt yli 300 000 postilaatikkoa ja kiinteistölaatikkoa. Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti.
postilaatikoihimme

Suunnittele kyltti

Yksilöllinen kyltti

Flexbox-laatikoiden etupuolella oleva kyltinpidike tekee postilaatikosta todella uniikin. Voit suunnitella peltikyltin verkkosivuillamme oman mielesi mukaan. Voit valita värin, logon ja kirjaintyypin ja halutessasi myös oman taustakuvan. Kaikki tämä hoituu erittäin helposti vain muutamassa minuutissa.
Muotoile oma kyltti

Ratkaisut kiinteistöihin

Flexboxin postilokerikot

Tukeva rakenne ja paljon hyviä ominaisuuksia. Hyvä postilokerikko on tyylikäs, turvallinen ja kestävä. Flexboxin tarjoamissa ratkaisuissa yhdistyvät arkkitehtien ja rakentajien vaatimukset sekä asukkaiden toiveet helppokäyttöisestä, kestävästä ja edustavasta postilokerikosta.

Postitusratkaisut ammattilaisille

Verrattomia skandinaavisia postiratkaisuja

Flexboxin uudet postilaatikot ja postilokerikot ovat ammattiarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kehittämiä. Tyylikkäät ratkaisut mukautuvat talojen arkkitehtuuriin, sulautuvat ympäristöönsä ja ovat korkealuokkaisia pienintä yksityiskohtaansa myöten.
Arkkitehdit ja rakentajat

20 vuotta postilaatikoita

Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti. Uskomme kestävyyteen. Luomme suosikkeja, vastakohtia sekä jännittäviä ratkaisuja. Flexboxilla kaikki on niin paljon henkilökohtaisempaa! Tervetuloa Flexbox perheyritykseen.

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Viikkopostilaatikko Folke
  Postilaatikko Folke
  Hintamme 119 €

  Viikkopostilaatikko Folkkeen mahtuu monen viikon postit ja sillä saat Flexboxin kuuluisan laadun hyvään hintaan.

  Lisätietoja
 2. Postilaatikko Philip
  Postilaatikko Philip
  Hintamme 49 €

  Yksinkertainen ja laadukas postilaatikko ilman lukitusta.

  Lisätietoja
 3. Postilaatikko Olof
  Postilaatikko Olof
  Hintamme 79 €

  Flexbox perheen viimeisin tulokas. Pienempi lukollinen postilaatikko, postinkantajan mieleen, reilu sisäänpäin avautuvalla luukkulla.

  Lisätietoja
 4. Postilaatikko Albert
  Postilaatikko Albert
  Hintamme 89 €

  Keskikokoinen postilaatikko, johon mahtuu usean päivän posti.

  Lisätietoja
 5. Postilaatikko Albertina
  Postilaatikko Albertina
  Hintamme 89 €

  Keskikokoinen postilaatikko, johon mahtuu usean päivän posti.

  Lisätietoja
 6. Viikkopostilaatikko Karolina
  Postilaatikko Karolina
  Hintamme 149 €

  Tyylikäs viikkopostilaatikko, johon mahtuu usean viikon posti. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen.

  Lisätietoja
 7. Viikkopostilaatikko Gustaf
  Postilaatikko Gustaf
  Hintamme 169 €

  Monien asennusmahdollisuuksien viikkopostilaatikko. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen.

  Lisätietoja
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen