Postilaatikot

Flexboxilla on täydellinen postilaatikko juuri sinulle – huolimatta siitä teetkö ostoksia netissä tai vastaanotatko ainoastaan kirjeitä ja lehtiä postitse. Valikoimassa on tavallisista postilaatikoista reilun kokoisiin viikkopostilaatikkoihin sekä isoihin pakettipostilaatikkoihin, joka nielivät melkein kaiken nettikaupoista hankittavan.

Pakettipostilaatikkoon voidaan toimittaa jopa 8 x 25 x 35 cm kokoisia paketteja, ilman kiertoteitä jakelupisteiden kautta. Lukittavissa postilaatikoissa on kestävät lukot, mutta päätät itse, pidätkö postilaatikkosi lukittuna vai lukitsemattomana.

Postilaatikko on helppo asentaa ja toimitetaan rahtivapaasti kotipaikkakunnallesi. Todella ainutlaatuiseksi postilaatikon tekee vaihdettava kyltti. Postilaatikon hintaan kuuluu, helposti paikoilleen asennettava erillinen kyltti. Voit suunnitella kyltin itse ja se on helppo vaihtaa uuteen, jolloin saat postilaatikollesi uuden ilmeen.

Monivärisiä postilaatikoita

Laatu - jokaisessa yksityiskohdassa

Flexbox on lähes 18 vuoden aikana myynyt yli 300 000 postilaatikkoa ja kiinteistölaatikkoa. Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti.
postilaatikoihimme

Suunnittele kyltti

Yksilöllinen kyltti

Flexbox-laatikoiden etupuolella oleva kyltinpidike tekee postilaatikosta todella uniikin. Voit suunnitella peltikyltin verkkosivuillamme oman mielesi mukaan. Voit valita värin, logon ja kirjaintyypin ja halutessasi myös oman taustakuvan. Kaikki tämä hoituu erittäin helposti vain muutamassa minuutissa.
Muotoile oma kyltti

Ratkaisut kiinteistöihin

Flexboxin postilokerikot

Tukeva rakenne ja paljon hyviä ominaisuuksia. Hyvä postilokerikko on tyylikäs, turvallinen ja kestävä. Flexboxin tarjoamissa ratkaisuissa yhdistyvät arkkitehtien ja rakentajien vaatimukset sekä asukkaiden toiveet helppokäyttöisestä, kestävästä ja edustavasta postilokerikosta.

Postitusratkaisut ammattilaisille

Verrattomia skandinaavisia postiratkaisuja

Flexboxin uudet postilaatikot ja postilokerikot ovat ammattiarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kehittämiä. Tyylikkäät ratkaisut mukautuvat talojen arkkitehtuuriin, sulautuvat ympäristöönsä ja ovat korkealuokkaisia pienintä yksityiskohtaansa myöten.
Arkkitehdit ja rakentajat

20 vuotta postilaatikoita

Me valmistamme postilaatikoitamme tulevaisuutta varten. Me rakennamme sisään turvallisuutta, älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja suurta luonnetta. Emme ajattele lyhykantoisesti. Uskomme kestävyyteen. Luomme suosikkeja, vastakohtia sekä jännittäviä ratkaisuja. Flexboxilla kaikki on niin paljon henkilökohtaisempaa! Tervetuloa Flexbox perheyritykseen.

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Pakettipostilaatiko Ludvig XL
  Pakettipostilaatiko Ludvig XL
  Hintamme 349 €

  Laatu loistaa pitkällä matkalla uudelle perheenjäsenellemme Ludvig XL: lle. Suuret ja pienet paketit liukuvat helposti turvaväylän läpi, jossa ne lepäävät turvallisesti lukitussa erotetussa tilassa. Olemme erottaneet pienet lähetykset päivittäisenä postina todellisesta pakettien toimituskulusta mukavalle korkeudelle tehdäksesi arkipäivästäsi hieman helpompaa.

  Lisätietoja
 2. Paketpostlåda Oskar Grafitgrå
  Pakettipostilaatikko Oskar
  Hintamme 199 €

  Pakettipostilaatikon olemme rakentaneet vahvasta pellistä. Patentoitu varma luukku suurille paketeille ja tavallinen luukku päivittäiselle postille.

  Lisätietoja
 3. Postilaatikko Olof
  Postilaatikko Olof
  Hintamme 79 €

  Flexbox perheen viimeisin tulokas. Pienempi lukollinen postilaatikko, postinkantajan mieleen, reilu sisäänpäin avautuvalla luukkulla.

  Lisätietoja
 4. Postilaatikko Albert
  Postilaatikko Albert
  Hintamme 89 €

  Keskikokoinen postilaatikko, johon mahtuu usean päivän posti.

  Lisätietoja
 5. Postilaatikko Albertina
  Postilaatikko Albertina
  Hintamme 89 €

  Keskikokoinen postilaatikko, johon mahtuu usean päivän posti.

  Lisätietoja
 6. Viikkopostilaatikko Karolina
  Postilaatikko Karolina
  Hintamme 149 €

  Tyylikäs viikkopostilaatikko, johon mahtuu usean viikon posti. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen.

  Lisätietoja
 7. Viikkopostilaatikko Gustaf
  Postilaatikko Gustaf
  Hintamme 169 €

  Monien asennusmahdollisuuksien viikkopostilaatikko. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen.

  Lisätietoja
 8. Pakettipostilaatikko Lovisa
  Pakettipostilaatikko Lovisa
  Hintamme 189 €

  Ruotsin ensimmäinen P-sertifioitu postilaatikko. Viikkopostilaatikossa on kaksi luukkua: yksi enintään 8 x 25 x 35 -kokoisille paketeille ja toinen, pienempi, sisäänpäin avautuva luukku kirjeille ja lehdille.

  Lisätietoja
 9. Pakettipostilaatikko Karl
  Pakettipostilaatikko Karl
  Hintamme 189 €

  Pakettipostilaatikossa on kaksi luukkua: yksi enintään 8 x 25 x 35 -kokoisille paketeille ja toinen, pienempi, sisäänpäin avautuva luukku kirjeille ja lehdille.

  Lisätietoja
 10. Pakettipostilaatikko Nikolai
  Pakettipostilaatikko Nikolai
  Hintamme 209 €

  Kestävästä peltirakenteesta rakennettu pakettipostilaatikko kaikilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka kuuluvat korkeimman laatuluokan tuotteeseen.

  Lisätietoja
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen