Skyltar & Motiv

Flexbox exklusiva skyltar. Du designar en skylt med dina personliga val. Du kan välja en skylt med bakgrundsfärg och en personlig text . Du kan välja en skylt med en bakgrund någon av våra konstnärer skapat eller så kan du ladda upp en egen design som vi trycker direkt på skylten. Köper du en brevlåda / postlåda samtidigt ingår skylten utan extra kostnad. Skylten är enkel att byta, och du kan när som helst köpa en ny skylt.

Skylta med personlighet

Verkligt unik blir din postlåda från Flexbox genom skyltfacket på framsidan. Skylten ingår utan extra kostnad när du köper en postlåda hos Flexbox.

Du designar själv skylten på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du väljer färg, logotyp, typsnitt osv. och en bakgrund som någon av våra konstnärer har skapat – eller så laddar du upp en egen design som vi trycker direkt på skylten.

Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin. Skylten är enkel att byta, och du kan när som helst köpa en ny om du senare vill förändra utseendet på din postlåda.

Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.

Gå till våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.

Gå till våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.

Gå till våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.

Gå till våra sidor för arkitekter & byggare

Dags för ny postlåda

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna tillverkas i egna fabriker runt om i Europa och skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Flexbox postlådor är byggda i varmgalvaniserad stålplåt med genomarbetade detaljer för lång livslängd. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. Plåtskylt 305 x 215
  Så lågt som 29,90 €
  En pulverlackerad plåtskylt med måtten 305 mm x 215 mm. Går att välja i sju olika färger. Läs Mer
 2. Skylt Rostfri 120 x 50
  19,90 €

  En skylt i rostfritt stål med måtten 120 mm x 50 mm.

  Läs Mer
 3. Akrylskylt 300 x 200
  Så lågt som 39,90 €

  En skylt i svart eller transparent akryl som du designar precis som du vill ha den.

  Läs Mer
 4. Skylt Rostfri 90 x 20
  9,90 €

  En skylt i rostfritt stål med mått 90 mm x 20 mm.

  Läs Mer
 5. Akrylskylt 120 x 50
  Så lågt som 19,90 €

  En skylt i svart eller transparent akryl som du designar precis som du vill ha den.

  Läs Mer
 6. Plåtskylt 215 x 305
  Så lågt som 29,90 €

  En pulverlackerad plåtskylt med måtten 215 mm x 305 mm. Skylt som kan användas till alla våra postlådor förutom modell Olof.

  Läs Mer
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering