Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Tietoja Flexboxista

Yrityksen tiedot

Flexbox Finland (FO 2537251-3)
Södra Esplanaden 24
00130 Helsingfors

040 967 45 87
info@flexbox.fi

Emoyhtiö

AB Flexbox (556296-1291)
Ladugårdsvägen 1
23435 Lomma
Sverige

AB Flexbox

AB Flexbox on ruotsalainen perheyritys, joka toimii skoonelaiselta maatilalta käsin Lomman taajaman läheisyydessä. Täällä keltaisten rapsipeltojen kupeessa yritys kasvaa ja kansainvälistyy.

Verrattomia postilaatikoita

Flexboxin toiminnan perustana ovat esteettisesti laadukkaat postilaatikot ja -lokerikot kaikentyyppisille kiinteistöille. Todella ainutlaatuisia niistä tekevät etupuolelle kiinnitettävät nimikyltit, joista asukkaat, arkkitehdit tai rakentajat saavat juuri sellaisia kuin haluavat.

Nimikyltit uusimmalla UV-tekniikalla

Flexbox painattaa nimikyltit uusimmalla UV-tekniikalla, joka mahdollistaa rajattoman asiakkaan toiveiden mukaan räätälöinnin. Flexbox myy tuotteensa suoraan, ilman välikäsiä, mikä tarkoittaa ostajalle paitsi verratonta hintaa myös suoraa yhteyttä valmistajaan, joka välittää sekä tuotteistaan että asiakkaistaan.

Omat vahvat henkilökohtaiset tuotteet

Flexbox haluaa olla postilaatikkoja ja postilokerikkoja ostaville itsestään selvä valinta. Saavutamme tämän kehittämällä omia, laadukkaita ja persoonallisia tuotteita, jotka kestävät vertailua markkinoilla. Valikoimassamme on jo P-sertifioituja postilaatikkoja ja -lokerikkoja, jotka täyttävät tiukimmat asetetut vaatimukset. Tavoitteenamme on myös kehittää logistiikkaamme entisestään, jotta voimme taata turvalliset ja nopeat toimitukset tilauksen kohdemaasta riippumatta.

Tervetuloa AB Flexbox -perheyritykseen.

Andre & Ted Cedermarker