Tillbehör

Här kan du köpa våra tillbehör. Behöver du ett nytt lås till din postlåda eller fastighetsbox? En stolpe till Albertina eller Albert? Här finns även Tidningshållare i sju vackra kulörer.

Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.

Gå till våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.

Gå till våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.

Gå till våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.

Gå till våra sidor för arkitekter & byggare

Dags för ny postlåda

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna tillverkas i egna fabriker runt om i Europa och skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Flexbox postlådor är byggda i varmgalvaniserad stålplåt med genomarbetade detaljer för lång livslängd. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Visa som Grid Listvy

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. Kyltit ei mainoksia
  Kyltti, ei mainoksia
  4,00 €

  En magnetförsedd skylt med texten Ej reklam i storleken 4,5 cm x 1,5 cm. Passar utmärkt att sätta ovanför inkastluckan vid de tillfällen man inte vill ha reklamutdelning.

  Läs Mer
 2. Assa Låsspray
  Assa Låsspray
  14,00 €

  För både mekaniska och elektromekaniska låscylindrar. Ökar väsentligt driftsäkerhet och livslängd.

  Läs Mer
 3. Assa De-Icer
  Assa De-Icer
  14,00 €
  Rengöringsmedel och islösare för cylinderlås. Klart att använda efter lätt omskakning. Läs Mer
 4. Xlås Orange
  Xlås Orange
  20,00 €

  Ett greppvänligt lås i zink alloy som passar våra låsbara postlådor om du skulle behöva ett nytt.

  Läs Mer
 5. Nyckelämne
  Nyckelämne
  4,00 €

  När du köper en Flexbox postlåda ingår två nycklar. Skulle du vilja ha fler kan du köpa nyckelämne så att din lokale nyckelmakare kan kopiera upp fler.

  Läs Mer
 6. Xlås Svart
  Xlås Svart
  20,00 €

  Ett lås som passar våra låsbara postlådor om du skulle behöva ett nytt.

  Läs Mer
 7. Stolpe
  Stolpe
  Så lågt som 29,00 €

  En stolpe som passar till våra mindre postlådor Philip, Albertina, Albert och Olof.

  Läs Mer
Visa som Grid Listvy

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering