Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Tuotetietoja

Materiaali:

Flexboxilla on yli kymmenen vuoden kokemus Pohjoismaiden markkinoista ja ilmastosta. Olemme sinä aikana todenneet, että päälle päin vähiten näkyvät asiat vaikuttavat eniten tuotteidemme käyttöikään. Valmistamme postilaatikkomme ja -lokerikkomme sen vuoksi ensiluokkaisella jauhemaalilla maalatusta, paksusta, lämpögalvanoidusta teräslevystä. Kulutukselle erityisen alttiissa komponenteissa, kuten kansissa sekä posti- ja tyhjennysluukuissa käytetään erityisen paksua levyä. Luukut ovat postinkantajalle helppokäyttöisiä, ja tukevat lukot ja lukitustoiminnot estävät postin varastamisen sekä luukun avautumisen kovalla tuulella.

Pellin paksuus on 1 mm. Alueilla, joihin kohdistuu enemmän rasitusta, kuten katto, luukku ja tyhjennysovi, pellin paksuus on 1,5 mm. Postilaatikon muut osat ovat ruostumattomia.

P-sertifiointi:

Flexbox-mallit Lovisa ja Ludvig on P-sertifioitu korkeimman laatuluokan mukaan. Tämä tarkoittaa mm. 500 eri avaimen hammasyhdistelmän lukkoa ja sitä, että laatikko on testattu veden sisään tunkeutumisen ja meisselillä tehtävien murtoyritysten varalta. Flexbox Lovisa- ja Flexbox Ludvig -laatikoilla voit vastaanottaa enimmäismitoiltaan 8 x 25 x 35 cm:n paketteja – huoletta. Erikoisrakenteinen luukku, jolle on haettu patenttia, avautuu helposti postinkantajalle, mutta pitää varkaat ja uteliaat loitolla kalastussuojan ansiosta. Posten, Bring/Citymail, Fria postoperatörers förbund, Tidningsutgivarna ja ammattijärjestöt ovat yhdessä esittäneet vaatimuksen siitä, minkälaisen P-sertifioidun postilaatikon tulee olla, sekä antaneet SP:lle (Statens Provningsanstaltille) tehtäväksi testata postilaatikoita näiden vaatimusten perusteella. Ensimmäinen vaatimukset täyttänyt postilaatikko oli Flexbox Lovisa.

PCT-patentti:

AB Flexboxin hallussa on kansainvälinen (PCT) patentti. Asiakkaana voit siis luottaa Flexbox-tuotteidesi aitouteen ja laatuun.

Hoito-ohjeet:

Korkeasta laadusta huolimatta Flexbox-postilaatikot vaativat tiettyjä huoltotoimenpiteitä, jotta niiden takuu säilyy voimassa. Lukot ja saranat tulee öljytä vuosittain. Lisäksi ulkopinnat tulee silloin tällöin pyyhkiä miedolla tiskiaineliuoksella.

Takuut:

Flexbox on ystävällinen takuuasioissa – autamme aina mieluummin kuin tyrmäämme. Suhteemme asiakkaisiin on poikkeuksetta henkilökohtainen, sillä emme työskentele välikäsien kanssa, jotka voisivat päättää asioista puolestamme. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden toimintatakuu. Muuta et tarvitse. Postilaatikon materiaalit ja värit antavat sille hyvän ulkoisen suojan niin pitkäksi aikaa, kuin laatikkoa käytetään. Takuut ovat voimassa Ruotsissa sekä muissa maissa, joissa AB Flexboxilla on toimintaa.