Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta.

040 967 45 87

Viikkopostilaatikko Gustaf Zoom

Viikkopostilaatikko Gustaf

Monien asennusmahdollisuuksien viikkopostilaatikko. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen. Magneetit estävät luukkua avautumasta kovalla tuulella. Flexbox Gustafissa on kiertolukko, jonka voi jättää auki tai kiinni. Tyhjennys etu- tai takapuolelta.


Postilaatikon voi asentaa mukana tulevan 45 cm korkean jalan päälle. Laatikon voi myös asentaa ilman jalkaa esim. muurin päälle, tai jos jalkaa käytetään, laatikon korkeutta voi säätää upottamalla osan jalasta maahan.


Kuten aina, postilaatikon ostaja saa haluamansa nimikyltin kaupan päälle.

€ 169
-
  • Musta - NCS S 9000-N
  • Vihreä - NCS S 6020-G30Y
  • Sininen - NCS S 5020-R90B
  • Punainen - NCS S 4050-Y80R
  • Valkoinen - NCS S 0500-N
  • Tummanharmaa - NCS S 8000-N
  • Vaaleanharmaa - NCS S 2500-N

 

* Vaaditut tiedot

Käsittely...

Saatavuus

Lisätiedot

Paino (kg) 15.0000
Lukko Kiertolukko
Postiluukku 5 x 26 cm
Mitat K 80 cm L 34 cm (jossa katto 38 cm) S 24 cm (jossa katto 29 cm)
Asennusohje  Montering i pdf

Yleiset tuotetiedot

Materiaali

Flexboxilla on yli kymmenen vuoden kokemus Pohjoismaiden markkinoista ja ilmastosta. Olemme sinä aikana todenneet, että päälle päin vähiten näkyvät asiat vaikuttavat eniten tuotteidemme käyttöikään. Valmistamme postilaatikkomme ja -lokerikkomme sen vuoksi ensiluokkaisella jauhemaalilla maalatusta, paksusta, lämpögalvanoidusta teräslevystä. Kulutukselle erityisen alttiissa komponenteissa, kuten kansissa sekä posti- ja tyhjennysluukuissa käytetään erityisen paksua levyä. Luukut ovat postinkantajalle helppokäyttöisiä, ja tukevat lukot ja lukitustoiminnot estävät postin varastamisen sekä luukun avautumisen kovalla tuulella.

Pellin paksuus on 1 mm. Alueilla, joihin kohdistuu enemmän rasitusta, kuten katto, luukku ja tyhjennysovi, pellin paksuus on 1,5 mm. Postilaatikon muut osat ovat ruostumattomia.

Takuut

Flexbox on ystävällinen takuuasioissa – autamme aina mieluummin kuin tyrmäämme. Suhteemme asiakkaisiin on poikkeuksetta henkilökohtainen, sillä emme työskentele välikäsien kanssa, jotka voisivat päättää asioista puolestamme. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden toimintatakuu. Muuta et tarvitse. Postilaatikon materiaalit ja värit antavat sille hyvän ulkoisen suojan niin pitkäksi aikaa, kuin laatikkoa käytetään. Takuut ovat voimassa Ruotsissa sekä muissa maissa, joissa AB Flexboxilla on toimintaa.

Hoito-ohjeet

Korkeasta laadusta huolimatta Flexbox-postilaatikot vaativat tiettyjä huoltotoimenpiteitä, jotta niiden takuu säilyy voimassa. Lukot ja saranat tulee öljytä vuosittain. Lisäksi ulkopinnat tulee silloin tällöin pyyhkiä miedolla tiskiaineliuoksella.

Tieto videot

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista